Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

AANKONDIGING 

mei/juni 2023 brengt Promovocaal 

'de HeiligeTri-versiteit'

3 Heiligen, 3 Kerken, 3 Verhalen (muziek, zang en spel)


12,13 en 14 mei: Sint Vitus Passie (St. Vituskerk, Wetsens

27 en 28 mei: Sint Catharina Cantate (St. Catharinakerk, Aalsum)

9, 10 en 11 juni: Bonifatius Passie (Grote kerk, Dokkum)


HERFSTZANGWEEKEND

Als de zomer echt op haar einde raakt en de bomen zich vol kleur gaan voorbereiden op de winter, de appels en peren geoogst kunnen worden en de lucht verzadigd is met de geur van bladeren, gras en de laatste bramen, organiseren we een HERFSTZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige nazomer en herfst vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, rijpe vruchten, de bolle herfstwind op het Wad en vochtige herfstluchten.

Misschien trakteert het uitgestrekte Wad ons weer op die bijzondere patronen in het slib, achtergelaten door het terugtrekkende zeewater, prachtige vergezichten en de scherpe contouren van de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.

De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit HERFSTZANGWEEKEND 's avonds aangevuld met een lekkere salade en een helemaal huisgemaakte inmiddels zeer bekende Lasagne van Anne!

Op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de zowel vegetarische- als niet-vegetarische huisgemaakte soepen van Joanneke met de vier-tegelijk-gedraaide soepballetjes van Anne niet zullen ontbreken!  


Laat u in de overvloedige herfst in Wetsens heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere wintermaanden.

We hopen u tijdens ons weekend te mogen ontmoeten en u een warm gevoel te mogen geven tijdens ons unieke HERFSTZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog om u in te schrijven? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

U kunt zich hier inschrijven voor het HERFSTZANGWEEKEND.

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


Warme en kleurrijke groeten en tot ziens!


Anne en Joanneke.