Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

AANKONDIGING 

mei/juni 2023 brengt Promovocaal 

'de HeiligeTri-versiteit'

3 Heiligen, 3 Kerken, 3 Verhalen (muziek, zang en spel)


12,13 en 14 mei: Sint Vitus Passie (St. Vituskerk, Wetsens

27 en 28 mei: Sint Catharina Cantate (St. Catharinakerk, Aalsum)

9, 10 en 11 juni: Bonifatius Passie (Grote kerk, Dokkum)


LENTE ZANGWEEKEND

Als het weer echt lente is, de appel- en pruimenbomen in volle bloesem staan, de tuin kleurrijk en vol geuren in bloei staat en de geur van vers gemaaid gras over de Friese weilanden hangt, organiseren we een Lentezangweekend in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek het fris ontluikende Friesland met prachtige vergezichten, fris groene weilanden, de voorjaarsgeluiden van de vele watervogels op het Wad en de eerste knalblauwe lente-luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizion tot horizon!

ie weet kunnen we na de hele dag zingen de borrel 's avonds al nuttigen op de duizenden schelpjes langs het Wad bij 'Moddergat' of tijdens het 'trotter-moment' op zondag al een terrasje pakken na een boeiende wandeling door het historisch rijke en tot de Friese Elfsteden behorende Dokkum? 

Wellicht kunnen we 's avonds nog even napraten/-zingen om de vuurkorf in de Wees voor de lente-avond-kou-bestendigen met een lekker wijntje/frisje in onze handen? Of gunt het voorjaar ons een lunch of diner buiten in de in volle bloei staande tuin aan de picknick-tafels met de rood-wit geblokte tafelkleden?

Mocht het toch nog lente-fris zijn, dan brandt binnen op de sfeervol in kaarslicht badende en oer-gezellige Terpboerderij de houtkachel op de deel volop, voor een ouderwets genoeglijke warmte. Er zijn voldoende plaatsen om de kachel, om even heerlijk te genieten en te ontspannen.

's Avonds staat er na de hele dag zingen een lekker glas wijn of fris met een knabbel voor u klaar; buiten of binnen; wie weet? De bij ons te gebruiken sloffen zorgen bij kou voor lekkere warme voeten en ook de dikke dekbedden nodigen 's avonds uit voor een behaaglijk warme nacht onder het rieten dak, of de donkere constructiebalken, met de geur van de houtkachel nog in de neus.

De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit Lenteweekend aangevuld met een lekkere ouderwetse en/of helemaal huisgemaakte (warme) gerechten en op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de inmiddels 'beroemde' huisgemaakte soepen van Joanneke met de 4-balletjes tegelijk gedraaide soepballetjes van Anne niet zullen ontbreken!


Laat u in het vroege voorjaar, in Wetsens, heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen en gezellig samenzijn tijdens ons LENTEZANGWEEKEND, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lang op zich laten wachtende zomer.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog om u in te schrijven?

Misschien kunnen de ervaringen/reacties van ex-deelnemers u verder overtuigen en kunnen we uw ervaringen binnenkort op onze site bijschrijven?!


Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken of u kunt zich hier inschrijven.


We hopen u in de Lente (weer) in Wetsens te mogen ontmoeten voor een heerlijk, lente-vrolijk en gezellig

LENTEZANGWEEKEND in en om de Terpboerderij in Lentesferen!


Een vrolijke Lente-groet,


Anne en Joanneke