Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

ZOMERZANGWEEKEND 2022!!!

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni organiseren we sinds de Corona uitbraak weer een zangweekend; ons zangweekend vol geuren en kleuren, maar vooral zang en gezelligheid! U kunt zich vanaf heden hier inschrijven! 

Heel graag tot dan! We hebben er NU AL zin in! 

Anne en Joanneke

ZOMERZANGWEEKEND

Als de zomer (nog) vol in gang is, de tuin in volle bloei staat, de lucht verzadigd is met de geur van vers gemaaid gras en de merel haar avondlied fluit bovenop het 'Uleboerd', organiseren we een ZOMERZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige zomer vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, zwoele avonden, de zoete geur van hooi, rijpende vruchten, de ondergaande zon op het Wad en diep blauwe luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizon tot horizon!

Een frisse neus halen of een avondborrel met ondergaande zon op het Wad met een (avond-)lied van de wadvogels op de achtergrond is eigenlijk een must! Misschien trakteert het uitgestrekte Wad ons weer op de mooie Hollandse luchten, bijzondere patronen in het slib, achtergelaten door het terugtrekkende zeewater, prachtige vergezichten en de scherpe contouren van de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.

Het bekijken van het slib, de schelpjes, krabbetjes en het zoute, eetbare plantje 'zeekraal' zorgt altijd weer voor verwondering, zeker als je het proeft! Ook de achtergelaten 'cadeautjes' van de langs het Wad lopende schapen zullen een onvergetelijke indruk achterlaten in geur en kleur! Net als 's avonds nog even napraten/-zingen om de vuurkorf in 'de Wees' of in 'het Park'.

De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Vele knusse zitjes worden afgewisseld met een bescheiden boomgaard, een voetbaldoel en een regenton. Zouden de bramen of frambozen al rijp zijn? Pluk ze gerust! En natuurlijk hopen we lekker buiten te kunnen lunchen en dineren aan de gezellige picknicktafels met rood-wit geblokte kleden een een bos veldbloemen op tafel.


Maar natuurlijk wordt er vooral en veel met elkaar gezongen in 'het Atelier' van de Terpboerderij!

En tussen al het zingen en de uitstapjes door, kunnen de deelnemers 'individueel zingen' bij Anne, waarbij er ingegaan kan worden op zelf aangegeven leerpunten. Leuk, spannend en leerzaam!


's Avonds staat er na de hele dag zingen een lekker fris wijntje of sapje met een lekkere knabbel voor u klaar bij de vuurkorf of op de gezellige Deel, waar bij kil weer de houtkachel voor sfeer en een behaaglijke warmte zorgt.


En als u zover bent, staat er een opgemaakt bed onder het rieten dak of de karakteristieke constructiebalken voor u klaar in één van de kamers met namen als 'Ruine-zicht', 'Kerk-zicht' of het 'Voorhuis'.


De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit ZOMERZANGWEEKEND 's avonds aangevuld met een lekker zomerse salade en een helemaal huisgemaakte inmiddels zeer bekende Lasagne van Anne! Op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de zowel vegetarische- als niet-vegetarische huisgemaakte soepen van Joanneke met de vier-tegelijk-gedraaide soepballetjes van Anne niet zullen ontbreken!


Laat u in de overvloedige zomer in Wetsens heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen, leuke uitstapjes en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere herfst- en wintermaanden.


We hopen u tijdens ons weekend in juni/juli te mogen ontmoeten en u een warm gevoel te mogen geven tijdens ons unieke ZOMERZANGWEEKEND in Wetsens.

's Avonds staat er na de hele dag zingen een lekker glas wijn of fris met een knabbel voor u klaar; buiten of binnen; wie weet? De bij ons te gebruiken sloffen zorgen bij kou voor lekkere warme voeten en ook de dikke dekbedden nodigen 's avonds uit voor een behaaglijk warme nacht onder het rieten dak, of de donkere constructiebalken, met de geur van de houtkachel nog in de neus.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog om u in te schrijven? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


U kunt zich hier al inschrijven voor het ZOMERZANGWEEKEND.


Warme groeten en tot ziens!


Anne en Joanneke.